Haiku

Kirjoittaja: Aki Saksola / 09.10.2019 / Haasteet

Monesti haasteemme liittyvät jollain tapaa itsensä kehittämiseen, hyvinvointiin ja työkyvyn parantamiseen. Tällä kertaa meillä oli edessä varsinainen luovuushaaste, ikään kuin Masterchefissa. Tehtävänä oli keksiä viisi haikua per viikko ja jakaa ne porukan kanssa. Haiku on japanilainen kolmisäkeinen runo, jossa on yhteensä 17 tavua – ensimmäisellä rivillä 5, toisella 7 ja kolmannella 5.

Haikut ovat usein mietelauseen kaltaisia, lyhyitä toteamuksia elämästä. Haikujen aiheet tulevat usein luonnosta ja vertauskuvien käsitteet voivat liittyä esimerkiksi vuodenaikoihin tai eläimiin.  Meidän tapauksessa aiheet eivät pyörineet niinkään luonnon ympärillä, kuten alkuperäisillä haikuilla on tapana, vaan meille ominaisemman ympäristön, eli digitoimiston ympärillä.

Sen pidemmittä puheitta, siirrytään digitoimiston työntekijöiden mielenmaisemaan. Kokosimme haikuja alla olevaan generaattoriin, jonka avulla pääset uppoutumaan digitoimistolaisen sielunmaisemaan.

Lauantaiaamu
Kuusi uutta viestiä
Roskapostia

Hae uusi haiku

Toivottavasti nautitte! Huomatkaa, että haikut on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, eikä me oikeasti lähdetä kotiin kyyneleet silmissä palautteen vaihtamisen jälkeen.

Haasteen antoi:

Kategoriat

Takaisin blogiin