Tekijät räpylän takana

Olemme digiin erikoistunut tekijätiimi.


Olemme digiin erikoistunut tekijätiimi, jonka asiantuntijakaarti koostuu markkinoijista, muotoilijoista sekä ohjelmoijista. Meitä yhdistää ammattitaito, halu viedä projektit loppuun asti menestyksekkäästi ja jatkuvan kehittymisen into. Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan sekä asiakkaan, että meidän kunnianhimon täyttäviä palveluita. Trimedia on kehittäjä, muotoilija ja markkinoija samassa paketissa. Olemme huomanneet, että tämä on asiakkaidemme kannalta oikea yhdistelmä digitaalisia palveluita ja unelmia toteutettaessa - ketterästi, selkeästi ja tavoitteellisesti.

Tutustu tekijöihin

Arto Saksola

Toimitusjohtaja, Osakas
Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Arton työpäivät kuluvat pitkälti asiakastapaamisissa, joissa joko suunnitellaan tulevaa projektia tai kehitetään jo olemassa olevia verkkosivustoja. Asiakkaiden kanssa vuorovaikutus onkin Artolle mieluisaa työtä: asiakastapaamisissa hän on kuin kotonaan. Ihmisten lisäksi Arto ymmärtää myös teknistä puolta, joka mahdollistaa projektien kokonaisvaltaisen hallitsemisen ja suunnittelun.

Aki Saksola

CTO, osakas
UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Aki on Trimedian järjen ääni ja huolellinen moniosaaja. Hän pitää huolen siitä, että projektit rullaavat eteenpäin ja suunnittelee Trimedian seuraavia askelia. Työpäivään sisältyy kehitystyön lisäksi fronttia ja käyttöliittymäsuunnittelua. Jos kalenteri antaa periksi, Aki testaa mielellään uusia tekniikoita ja tuo käyttöön näistä toimivimmat.

Inari Laurila

Web Developer
Front-End Development, Accessibility, Project Management

Inari on front-end kehittäjä ja saavutettavuusasiantuntija, jolla on vahva tekninen osaaminen, tinkimätön työmoraali ja asiakaslähtöinen asenne. Inarin erikoisosaamista on saavutettavien sivujen suunnittelu ja toteutus. Koodaamisen ohella työhön kuuluu myös tarjouksien työstäminen. Inari on timanttinen ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti kehittää omia taitojaan.

Esa-Pekka Autio

Junior Web Developer
Front-End Development

Esa-Pekka on Trimedian kehittäjä, joka hioo sivustojen frontti- ja backkipuolen kuntoon. Työpäivät sisältävät niin sivujen rakentamista kuin ongelmien ratkaisua. Mieluiten Esa-Pekka kehittää asiakkaille ratkaisuja ja palveluita pala palalta. Työpäivän jälkeen Esa-Pekan löytää luonnossa liikkumassa ja bändi- ja musiikkiharrastuksen parissa (kitara & sävellys).

Jarmo Mikkilä

Senior Designer
UI/UX-design, Identities and Branding, Marketing, Photography, Illustration, Project Management

Jarmo on Trimedian monialainen suunnittelija, jonka osaaminen yltää visuaalisesta suunnittelusta palvelumuotoiluun, sekä tarpeen tullen moneen muuhunkin. Päivät täyttyvät suunnittelutöistä ja asiakkaiden kanssa designin hiomisesta. Jarmon mielestä on tärkeää, että design ei ole pelkästään silmänkarkkia, vaan sen tulee tuoda esiin myös asiakkaan tarina.

Jere Pyhäjärvi

Web Developer
Web Application Development

Jeren vahvuus on frontti, mutta osaamista löytyy myös back-end puolen ongelmien ratkaisemiseen. Jere työstää mieluiten suuria kokonaisuuksia, palanen kerrallaan. Ohjelmoidessa hän hyödyntää hyväksi todettuja ratkaisuja, muokaten niitä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Vapaa-ajalla Jere rentoutuu mieluusti luonnossa liikkuen tai urheillen.

Joni Karjalainen

Web Developer
Front-End Development, Support

Joni on toimiston tuki ja turva, jolle WordPress on todella tuttu alusta. Tuki- ja ongelmanratkaisutehtävien lisäksi Jonin työpäiviin kuuluu digimarkkinoinnin teknisen puolen mahdollistaminen. Joni motivoituu erityisesti projekteista, jotka saa hoitaa alusta loppuun asti itsenäisesti ja joissa pääsee hiomaan asiakkaan projektin lisäksi omia taitoja.

Jenna Saksola

Junior Content Strategist
E-Commerce, Support, Digital Marketing

Jenna pyörittää Trimedialla monipuolisesti sisältöjen suunnittelua, tuottamista ja hallintaa niin digimarkkinoinnin kuin sivustojen parissa. Some- ja digimarkkinointi ovat hänen heiniään teknisten järjestelmien hallinnan ja tukitehtävien rinnalla. Lisäksi Jennan vastuulla on ajantasaisten lainmukaisten tietosuoja- sekä sopimusehtojen laadinta. Hän tuo selkeyttä Trafin evästelupaviidakkoon ja loihtii asiakkaille lainmukaiset evästevalinnat.

Lasse Mettovaara

Senior Web Developer
Advanced Web Technologies, Dev Ops, Full Stack Development

Lasse hallitsee miltei alustan kuin alustan ja syventyy mielellään haastavan projektin pariin. Lassen ongelmanratkaisu- ja keskittymiskyky on omaa luokkaansa ja siksi hän toimiikin omien töiden ohella myös toimiston sisäisenä tukena.

Noora Ojanen

Junior Designer
UI/UX-design, Branding, Marketing

Noora on Trimedian suunnittelija, jonka työtehtävät koostuvat verkkosivujen suunnittelusta ja visuaalisista toteutuksista. Projektit etenevät asiakkaan ja loppukäyttäjän toiveiden ja tarpeiden selvittämisestä ja ymmärtämisestä visuaaliseen toteutukseen asti. Nooraa motivoi työn monipuolisuus ja uusien design trendien seuraaminen. Vapaa-ajalla Noora nauttii kesäisin beach volleysta ja frisbeegolfista, sekä talvisin lumilautailusta.

Otto Savolainen

Junior Web Developer
Web Application Development, E-commerce, Front-End Development

Otto on meillä Front End Developerina ja tärkein työtehtävä on verkkosivujen taitto ja rakentaminen. Taiton lisäksi työhön kuuluu muutoksien tekemistä jo olemassa olevien sivujen toiminnallisuuksiin. Oton mielestä sivujen alusta asti tekeminen on parasta, kun pohjalla on hyvin suunniteltu käyttöliittymä – silloin pääsee tekemään projektia itsenäisesti ja etsiä itse parhaat ratkaisut sivun toteuttamiseen

Sanna Kartiovaara

Designer
UI/UX-design, Illustration, Photography

Sanna on visuaalinen suunnittelija, joka vastaa projektien visuaalisen puolen suunnittelusta ja toteutuksesta. Työnkuvaan sisältyy suunnittelun lisäksi kuvituksien tekoa, verkkosivuprojektien UI- ja UX-puoli sekä valo- ja videokuvaus. Sanna yhdistää työssään luovan ongelmanratkaisun, käyttäjien tarpeiden huomioimisen ja visuaalisen osaamisen. Vapaa-ajalla Sannan voi löytää joko luonnosta hakemassa inspiraatiota, tai muiden luovien harrastusten, kuten musiikin parista.

Toni Huuskonen

Senior Web Developer
Integrations, Full Stack Development, E-Commerce, Project Management

Toni on Trimedian full stack-osaaja, jonka työpäivät sisältävät verkkokauppojen rakentamista. Toni saa rajapinnat puhumaan keskenään saumattomasti, unohtamatta loppuun asti vietyä verkkokaupan ulkomuodon viimeistelyä. Mieluiten Toni kehittää asiakkaille hyödyllisiä lisäominaisuuksia ja hallitsee laajoja projektikokonaisuuksia. Vapaa-ajalla hän viihtyy lautapelien parissa.

Tuomo Räisänen

Web Developer
Front-End Development

Tuomo kehittää WordPress-sivuja ja työstää pääosin fronttipuolta, jonka lisäksi kiinnostusta löytyy myös backendiin. Työpäiviin sisältyy myös tukitehtäviä. Vapaa-ajalla arkeen kuuluu musisointia bändin kanssa ja sesongista riippuen pyöräilyä tai laskettelua.

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist
Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Tuuli on Trimedian digimarkkinoinnin asiantuntija, jolle on Googlen työkalujen lisäksi tuttua myös SEO ja sisällön tuottaminen eri kanaviin. Tuulia kiinnostaa erityisesti digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelu, tuloksien seuraaminen ja markkinoinnin uusimpiin trendeihin perehtyminen.

Heikki Kontturi

Trainee

Heikki on Trimedialla harjoittelijana kesäkautena 2021. Heikkiä kiinnostaa kehittämisessä erityisesti back-end puolen ratkaisut.

Jouni Timonen

Trainee

Jouni on Trimedialla harjoittelijana kesäkautena 2021. Jounia kiinnostaa erityisesti sivustojen visuaalinen puoli ja frontti, vapaa-aikana hänet löytää öljyvärimaalaamisen ja videopelien parista.

Oletko sinä seuraava?

Etsimme Jyväskylään kokoaikaista Web-kehittäjää, joka hyödyntää työssään ensisijaisesti Back End -kieliä, kuten PHP:tä, Rubya ja/tai Pythonia moderneilla sovellusalustoilla kuten Laravelilla, Symfonylla ja/tai Ruby on Railsilla.  Sinun ei tarvitse olla valmis Full Stack -osaaja, vaan meille riittää, että palat halusta edetä urallasi tähän suuntaan asiantuntijakaartimme avustamana! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Arto Saksolaan.

Ota yhteyttä