Tekijät räpylän takana

Olemme digiin erikoistunut tekijätiimi.


Olemme digiin erikoistunut tekijätiimi, jonka asiantuntijakaarti koostuu markkinoijista, muotoilijoista sekä ohjelmoijista. Meitä yhdistää ammattitaito, halu viedä projektit loppuun asti menestyksekkäästi ja jatkuvan kehittymisen into. Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan sekä asiakkaan, että meidän kunnianhimon täyttäviä palveluita. Trimedia on kehittäjä, muotoilija ja markkinoija samassa paketissa. Olemme huomanneet, että tämä on asiakkaidemme kannalta oikea yhdistelmä digitaalisia palveluita ja unelmia toteutettaessa - ketterästi, selkeästi ja tavoitteellisesti.

Tutustu tekijöihin

Arto Saksola

Toimitusjohtaja, Osakas

Arton työpäivät kuluvat pitkälti asiakastapaamisissa, joissa joko suunnitellaan tulevaa projektia tai kehitetään jo olemassa olevia verkkosivustoja. Asiakkaiden kanssa vuorovaikutus onkin Artolle mieluisaa työtä: asiakastapaamisissa hän on kuin kotonaan. Ihmisten lisäksi Arto ymmärtää myös teknistä puolta, joka mahdollistaa projektien kokonaisvaltaisen hallitsemisen ja suunnittelun.

Aki Saksola

CTO, osakas

Aki on Trimedian järjen ääni ja huolellinen moniosaaja. Hän pitää huolen siitä, että projektit rullaavat eteenpäin ja suunnittelee Trimedian seuraavia askelia. Työpäivään sisältyy kehitystyön lisäksi fronttia ja käyttöliittymäsuunnittelua. Jos kalenteri antaa periksi, Aki testaa mielellään uusia tekniikoita ja tuo käyttöön näistä toimivimmat.

Eeva Geier

Digital Marketing & eCommerce specialist

Eeva toimii Trimedialla sisällöntuottajana, jonka sydäntä lähellä ovat verkkokaupat, digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media. Erityisesti Eevaa kiehtoo käyttäjäkokemuksen parantaminen verkossa ja brändi-imagon muokkaaminen somen avulla. Markkinoinnin lisäksi Eevan työpäiviin kuuluu myös tietosuoja-asiat ja WordPressin tukitehtävät.

Herkko Huttunen

Digital Art Director & WordPress Developer

Herkko on Trimedian monipuolinen WP-osaaja, joka voi toteuttaa kokonaisia verkkosivusto projekteja alusta loppuun itsenäisesti. Herkon vahvuus on projektien kokonaisvaltainen hahmottaminen ja kyky toteuttaa asiakkaan visio ulkoasua myöten. Työn ohessa Herkko pyrkii tutustumaan uusiin tekniikoihin ja ottaa niistä parhaimmat käyttöön.

Inari Markkanen

Front-end Developer

Inarin vahvuuksia ovat vahva tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja can do-asenne. Inari hallitsee WordPressin ja Woocommercen, joiden lisäksi työpäivät sisältävät leiskojen työstöä ja tarjousten suunnittelua. Inari on timanttinen ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti kehittää omia taitojaan.

Jarmo Mikkilä

AD/Identity Designer

Jarmo on Trimedian monialainen suunnittelija, jonka osaaminen yltää visuaalisesta suunnittelusta palvelumuotoiluun, sekä tarpeen tullen moneen muuhunkin. Päivät täyttyvät suunnittelutöistä ja asiakkaiden kanssa designin hiomisesta. Jarmon mielestä on tärkeää, että design ei ole pelkästään silmänkarkkia, vaan sen tulee tuoda esiin myös asiakkaan tarina.

Joni Karjalainen

Front-end Developer

Joni on toimiston tuki ja turva, jolle WordPress on todella tuttu alusta. Tuki- ja ongelmanratkaisutehtävien lisäksi Jonin työpäiviin kuuluu digimarkkinoinnin teknisen puolen mahdollistaminen. Joni motivoituu erityisesti projekteista, jotka saa hoitaa alusta loppuun asti itsenäisesti ja joissa pääsee hiomaan asiakkaan projektin lisäksi omia taitoja.

Lasse Mettovaara

Web Developer

Lasse hallitsee miltei alustan kuin alustan ja syventyy mielellään haastavan projektin pariin. Lassen ongelmanratkaisu- ja keskittymiskyky on omaa luokkaansa ja siksi hän toimiikin omien töiden ohella myös toimiston sisäisenä tukena.

Sampo Noponen

Designer & Developer

Sampon löytää toimistolta yleensä syventyneenä verkkosivujen suunnitteluun. Hänelle on luontaista suunnitella sivun toteutus kokonaisvaltaisesti, sekä käyttöliittymän, että ulkoasun kannalta. Sampo keskittyy prosessissa erityisesti käyttökokemuksen optimointiin, ennakoiden käyttäjän tarpeita. Käytettävyyden lisäksi Sampo suunnittelee sivustoille visuaalisia ilmeitä, jotka istuvat asiakkaan brändiin kuin (kaura)maito kahviin

Toni Huuskonen

Full Stack Developer & E-commerce specialist

Toni on Trimedian full stack-osaaja, jonka työpäivät sisältävät verkkokauppojen rakentamista. Toni saa rajapinnat puhumaan keskenään saumattomasti, unohtamatta loppuun asti vietyä verkkokaupan ulkomuodon viimeistelyä. Mieluiten Toni kehittää asiakkaille hyödyllisiä lisäominaisuuksia ja hallitsee laajoja projektikokonaisuuksia.

Tuomo Räisänen

Harjoittelija, JAMK

Tuomon työpäivät koostuvat pitkälti WordPress-sivujen kehityksestä. Tämän lisäksi päivät sisältävät muiden avustamista ja siinä sivussa uuden oppimista: WordPressiin liittyvät kehitystyöt ovatkin olleet Tuomolle erityisen mieleisiä. Toimiston ulkopuolelta Tuomon saattaa löytää esimerkiksi JAMKilta tai koirien kanssa lenkiltä.

Tuuli Strandman

Digital Marketing Specialist

Tuuli on Trimedian digimarkkinoinnin asiantuntija, jolle on Googlen työkalujen lisäksi tuttua myös SEO ja sisällön tuottaminen eri kanaviin. Tuulia kiinnostaa erityisesti digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelu, tuloksien seuraaminen ja markkinoinnin uusimpiin trendeihin perehtyminen.

Ville Salonen

Head of Business Development

Ville on Trimedian business designer, jonka työhön kuuluu asiakkaiden tapaamista ja tulevien projektien suunnittelua. Villen vahvuutena on löytää Trimedialle sopivia asiakkaita, joten hänet löytää usein suunnittelemasta tarjouksia.

Oletko sinä seuraava?

Etsimme Jyväskylään kokoaikaista Web-kehittäjää, joka hyödyntää työssään ensisijaisesti Back End -kieliä, kuten PHP:tä, Rubya ja/tai Pythonia moderneilla sovellusalustoilla kuten Laravelilla, Symfonylla ja/tai Ruby on Railsilla.  Sinun ei tarvitse olla valmis Full Stack -osaaja, vaan meille riittää, että palat halusta edetä urallasi tähän suuntaan asiantuntijakaartimme avustamana! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Arto Saksolaan.

Ota yhteyttä