Mitä me teemme


Työkalut digiajan ratkaisuihin

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen ilme viestii asiakkaillesi yrityksesi pinnan alla olevasta arvomaailmasta. Toteutamme erottuvia yritysilmeitä ja ulkoasuja, jotka eivät ole pelkkää karkkia vaan palvelevat tarkoitustaan ja jäävät asiakkaidesi mieleen.


Yritysilmeet
Ulkoasusuunnittelu
Valokuvaus
Kuvitus ja infografiikka
Videot

UX+UI

On kyseessä sitten verkkosivut tai -palvelu, työpöytä- tai mobiilisovellus, hyvä käyttöliittymä on kaiken lähtökohta. Tekninen osaamisemme täydennettynä erinomaisella visuaalisella suunnittelulla takaavat, että niin käyttäjän, kuin sinunkin tarpeet ja tavoitteet täyttyvät.


Konseptointi
Käyttöliittymät
Testaus
Analysointi ja jatkuva kehitys

WordPress

WordPress on helppokäyttöisyydessään ja monipuolisuudessaan niin kehittäjiemme kuin asiakkaidemmekin sydäntä lähellä. Toteutamme niin simppelit esittelysivut, yrityssivut kuin useat verkkokaupatkin WordPressin päälle, mobiiliystävällisenä ja tietoturvallisesti.


Verkkosivustot
Tuki ja ylläpito
Lisäosat
Hakukoneoptimointi
Hakukonemarkkinointi
Tietoturva

Verkkopalvelut

Onko sinulla tarve räätälöidyn verkkopalvelun toteutukselle? Hallitsemme useita eri tekniikoita ja alustoja (mm. nodeJS, Laravel, WordPress, WooCommerce, PHP) ja voimme näin auttaa yritystäsi parhaiden ratkaisujen valinnassa sekä toteutuksessa.


Verkkokaupat
Intra- ja extranetit
Räätälöidyt sovellukset
Mobiili
Palvelintila ja tuki

Työt