Etsimme Designeria

Olemme tekijöitä: kehittäjiä, muotoilijoita ja markkinoijia, jotka tekevät ahkerasti töitä asiakkaidemme hyväksi. Tehtävänämme on luoda ja kehittää uusia palveluita, kasvattaa asiakkaidemme liikevaihtoa, helpottaa ihmisten arkea, parantaa maailmaa. Jotkin tavoitteet ovat suurempia kuin toiset, mutta kaikki ovat yhtä tärkeitä ja saavutettavissa oikealla tiimillä, työkaluilla ja asenteella.  Löydät lisätietoa meistä myös Vierityspalkin WordPress-toimijalistauksesta.

Etsimme UI-suunnittelun taitavaa Designeria

Tarjoamme kokopäiväisen työn joustavalla työajalla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Sinua tukee osaava ja innostava tiimi. Arvostamme intoasi ratkaista ongelmia sekä haluasi tehdä korkeatasoista työjälkeä. Teemme paljon erityyppisiä projekteja pitkäaikaisten ja mielenkiintoisten asiakkuuksiemme kanssa.

Työskentelet erilaisten verkkosivujen käyttöliittymäsuunnittelun parissa. Toisinaan projektit sisältävät myös palvelun visuaalisen ilmeen suunnittelun tai uudistamisen. Tehtävänäsi on konkretisoida konsepti kohderyhmää palvelevaksi käyttöliittymäratkaisuksi. Palvelemme asiakkaitamme pääosin digitaalisen markkinoinnin ja materiaalien puitteissa, mutta satunnaisesti heillä on myös tarpeita erilaisille printtiratkaisuille.

Saavutettavien verkkopalveluiden rakentaminen on keskeinen osa työtämme ja katsomme eduksi jos sinulla on kokemusta saavutettavuuskriteerien huomioimisesta verkossa.

Etsimällämme henkilöllä on hieman aikaisempaa kokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta, mutta tärkeässä roolissa on myös visuaalinen silmäsi sekä kykysi suunnitella ja luoda laadukkaita käyttöliittymäratkaisuja. Suunnittelutyössä käytämme pääsääntöisesti Adoben ohjelmia sekä käyttöliittymäsuunnittelussa Sketchiä.

Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa autamme toisiamme ja asiakkaitamme järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Etätyön rinnalla työskentelemme viihtyisällä ja uudistetulla toimistolla Jyväskylän keskustassa. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit työtehtävästä, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi, CV:si sekä työnäytteesi osoitteeseen tuuli.strandman@trimedia.fi.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Arto Saksola / 044 535 7215