Etsimme digin taitavaa harjoittelijaa

Olemme tekijöitä: kehittäjiä, muotoilijoita ja markkinoijia, jotka tekevät ahkerasti töitä asiakkaidemme hyväksi. Tehtävänämme on luoda ja kehittää uusia palveluita, kasvattaa asiakkaidemme liikevaihtoa, helpottaa ihmisten arkea, parantaa maailmaa. Jotkin tavoitteet ovat suurempia kuin toiset, mutta kaikki ovat yhtä tärkeitä ja saavutettavissa oikealla tiimillä, työkaluilla ja asenteella.  Löydät lisätietoa meistä myös Vierityspalkin WordPress-toimijalistauksesta.

Etsimme joukkoomme digin taitavaa harjoittelijaa

Toimit osana verkkosivuja rakentavia tiimejä työskennellen WordPress sisällönhallinnan sekä suunnitteluohjelmien kanssa. Osana tiimiä pääset mukaan kiinnostaviin digiprojekteihin ja kartutat omaa osaamistasi esimerkiksi onnistuneen verkkoprojektin läpiviennin vaiheista. Työssäsi sinulla on mahdollisuus toimia osana verkkopalveluiden UI/UX-suunnittelua yhdessä muun tiimin kanssa sekä rakentaa WordPress sisällönhallintajärjestelmällä verkkosivuja.

Huom! Tehtävä ei vaadi aikaisempaa koodi- ja tekniikkaosaamista tai kokemusta WordPress sisällönhallintajärjestelmästä. 

Etsimällämme henkilöllä on seuraavia taitoja:
– erinomaiset digitaaliset perustaidot
– nopea kyky omaksua uusia asioita tai oppia itsenäisesti uutta
– kokemusta ja kiinnostusta adoben ohjelmista (Illustrator, Photoshop, Indesign, XD), Sketchistä plussaa
– laadukas kirjallinen ilmaisutaito

Työssä on etätyömahdollisuus ja harjoittelupaikasta maksetaan palkkaa. Hakuaika 15.4.2021 saakka. Harjoittelu tapahtuu Jyväskylässä etätyösuositukset huomioiden.

Lisätiedot: tuuli.strandman@trimedia.fi

Jätä hakemus
* Pakollinen kenttä