Web Developer

Olemme tekijöitä: kehittäjiä, muotoilijoita ja markkinoijia, jotka tekevät ahkerasti töitä asiakkaidemme hyväksi. Tehtävänämme on luoda ja kehittää uusia palveluita, kasvattaa asiakkaidemme liikevaihtoa, helpottaa ihmisten arkea, parantaa maailmaa. Jotkin tavoitteet ovat suurempia kuin toiset, mutta kaikki ovat yhtä tärkeitä ja saavutettavissa oikealla tiimillä, työkaluilla ja asenteella.  Löydät lisätietoa meistä myös Vierityspalkin WordPress-toimijalistauksesta.

Etsimme joukkoomme Web Developeria

Tarjoamme kokopäiväisen työn joustavalla työajalla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Sinua tukee osaava ja innostava tiimi. Arvostamme intoasi ratkaista ongelmia sekä haluasi tehdä korkeatasoista työjälkeä. Teemme paljon erityyppisiä projekteja pitkäaikaisten ja mielenkiintoisten asiakkuuksiemme kanssa.

Sinulla olisi hyvä olla osaamista web-kehittämisestä ja kokemusta ainakin osaan näistä: 

  • yhdestä tai useammasta web-kehityksessä käytettävästä kielestä (PHP, JavaScript, Python, Ruby, Java)
  • yhdestä tai useammasta back-end frameworkista (Laravel, Symfony, Cake, Rails, Django, Spring, Phoenix)
  • yhdestä tai useammasta front-end frameworkista (React, Vue, Angular, Vvelte)
  • linux-palvelinten ylläpidosta
  • webbikehitystyökaluista (Git, Webpack)

Vaikka toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta, lopulta rekrytointipäätöksessämme ratkaisee se mitä haluat oppia, mistä motivoidut ja kuinka voisit sopia tiimiimme. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, toivomme, että sinulla on halua käyttää jotain meidän käyttämistämme stackeista.

Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa autamme toisiamme ja asiakkaitamme järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Etätyön rinnalla työskentelemme viihtyisällä ja uudistetulla toimistolla Jyväskylän keskustassa. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit työtehtävästä, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi, CV:si sekä portfoliosi meille. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus
* Pakollinen kenttä