eHautaus – verkkosivusto


eHautaus – Helpoin tapa hoitaa hautajaisjärjestelyt

Ehautaus on jyväskyläläinen hautauspalvelu, joka toimii kuten tavallinen hautaustoimisto – tai miltei, sillä kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan etänä joko verkossa tai puhelimen kautta. Yritys on perustettu 2019 ja hoitaa hautauksia jo 115 kunnassa ympäri Suomen.

Tarve sivuston uudistukselle

Omaisen kuolema on aina tilanne, joka pysäyttää ja yllättää. Sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa tuli ottaa huomioon erityisesti verkkopalvelun suoralinjaisuus ja mutkattomuus.

Lisäksi omaisen menehtymisen jälkeisenä aikana on paljon hoidettavia asioita, joista monilla ei vielä ennestään ole kokemusta – eHautaus halusi tarjota asiakkailleen käyttäjäystävällisen palveluratkaisun, joka tekisi hautausjärjestelyjen suunnittelusta surun keskellä mahdollisimman vaivatonta. Tärkeimmäksi toiminnallisuudeksi nousi erityisesti räätälöidyn hautajaisten suunnittelutyökalun tarve.

Toteutus

Trimedia aloitti kesäkuussa 2020 sivuston kehittämisprojektin, joka valmistui toukokuussa 2021. Projektissa keskityttiin seuraaviin asioihin:

 

Lopputulos

Sivuston uudistuksen lopputulos on yleishyödyllinen kokonaisuus, joka yhdistää ensiluokkaisen asiakaskokemuksen sekä helpon käytettävyyden. Suunnittelutyökalun toteutus loi eHautaus-sivustolle palveluratkaisun, joka on nostanut asiakkaan mukaan uusien käyttäjien käyttötasoa ja lisännyt selkeästi tilauksia sekä yhteydenottoja.

 

Sivuston suunnittelussa huomioitiin erityisesti laaja kohdeyleisö, jotta sivusto palvelisi kaikkia käyttäjiään. Panostimme samalla sivuston toiminnallisuuteen ja käyttökokemukseen.

CTO, osakas
UI/UX-design, Front-End Development, Project Management
Aki vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää