John Nurmisen Säätiön verkkokauppa


Tavoitteena helppo ostopolku

John Nurmisen Säätiö työskentelee Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville. Säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia. Säätiöläisiä yhdistää rakkaus mereen, sekä vahva usko siihen, että mikään ei ole mahdotonta.

Toiveena oli sovittaa yhteen jo aikaisemmin uudistettu verkkosivusto ja verkkokauppa. Verkkokaupan ostopolusta haluttiin tehdä asiakkaalle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen. Trimedia vastasi uuden verkkokaupan teknisestä toteutuksesta sekä ominaisuuksista. Verkkokaupan ilmeen tuotti Vincit, jonka Trimedia taittoi.

Integraatioilla ja automatisoinnilla tehokkuutta ja helpoutta

Kirjoja myyvä verkkokauppa käyttää Kirjavälityksen saldotietoja integraation avulla. Kirjavälityksen saldohallintajärjestelmästä toimitetaan saldotiedot, jotka ajetaan John Nurmisen säätiön verkkokauppaan. Tilauksen saapuessa verkkokauppaan tilaustiedot välittyvät Kirjavälitykselle – näiden tietojen perusteella Kirjavälitys lähettää tuotteen asiakkaalle. Lähetyksen yhteydessä Kirjavälitykseltä lähtee lisäksi tilaussanoma WooCommerceen, jolloin verkkokaupan tilauksen status muuttuu ja tilauksen tehnyt asiakas saa automaattisen sähköpostin, joka kertoo tilauksen olevan matkalla.

Tiedot tarvitsee lisätä vain kerran yhteen järjestelmään

Tuotetiedot välitetään myös integraation välityksellä Kirjavälitykselle csv-tuotetiedostona, jonka Kirjavälitys käsittelee. Näin tuotteen tiedot tarvitsee lisätä vain kerran yhteen järjestelmään. Verkkokaupasta on toteutettu kolme eri kieliversiota.

Näin projektissa edettiin

Verkkokaupan ostopolusta haluttiin tehdä asiakkaalle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen.

Inari Markkanen

Front-end Developer
Inari vastasi verkkokaupan taittamisesta ja teknisestä toteutuksesta.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää