Koivunen Oy – Fixusnet verkkokauppa


Fixusnet – auton varaosien ja varusteiden verkkokauppa

Fixusnet on osa Koivunen Oy:ta. Fixus-verkkokauppa tarjoaa todella laajan tuotevalikoiman, joka piti saada yhden verkkokaupan alle. Toteutuksesta haluttiin tehdä mahdollisimman käyttäjäystävällinen: tuotteiden pitää olla helposti löydettävissä ja valikoiman muunneltavissa käyttäjän sijainnin perusteella. Toteutuksessa haluttiin kiinnittää erityistä huomiota myös verkkokaupan ulkoasuun ja viimeistelyyn, jotta se erottautuu kilpailijoistaan.

Toteutus

Fixusnet verkkokaupassa hyödynnetään Auto- ja Konefuturiin integroituvaa Automatik verkkokauppa-alustaa. Toteutimme verkkokaupalle myös visuaalisen ilmeen.

Yli 100 000 varaosaa kätevästi saman haun alla

Verkkokaupalla on laaja, yli 100 000 tuotteen valikoima. Fixus-verkkokauppaan tuodaan tuotteita monesta eri lähteestä ja ne integroidaan AutoMatik-verkkokauppa-alustaan. Verkkokauppojen valikoima määräytyy asiakkaan valitseman sijainnin perusteella. Verkkokauppa toimii AutoMatikilla, joka on täysin integroitavissa Futursoft-varastonhallintajärjestelmän kanssa.

Näin projekti eteni

Futursoftin integrointi Automatik-verkkokauppaohjelmamme avulla mahdollisti laajan tuotevalikoiman hallinnan ja ajantasaiset tuotesaatavuudet.

Toni Huuskonen

Full Stack Developer & E-commerce specialist
Toni vastasi teknisestä toteutuksesta ja tekee nyt jatkokehitystä.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää