Palkkaamme Visual designerin

Trimedia on WordPressiin orientoitunut digitoimisto joka toteuttaa verkkosivustoja ja -palveluja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteet yhdistämällä visuaalisen suunnittelun, käyttöliittymäosaamisen, sisällön sekä teknologian hallinnan. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Visuaalista suunnittelijaa Jyväskylään.

Millaisen osaajan valitsemme tehtävään?

Olet kokenut visuaalisen suunnittelun sekä markkinoinnin asiantuntija, jolla on kyky toimia osana tiimiä. Sovellat sujuvasti modernin markkinoinnin ratkaisuja ja sinulla on näkemys vaikuttavasta suunnittelutyöstä. Olet opiskellut alaa ja osaat hyödyntää työssäsi vaivatta ja itsenäisesti Adoben CC ohjelmia (esimerkiksi Indesign, Illustrator sekä Photoshop) sekä Sketchiä.

Pääpaino Visual designerin tehtävässä on visuaalisten kokonaisuuksien suunnittelussa ja jalostamisessa erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin. Tehtäviin kuuluu jossain määrin myös painomateriaalien suunnittelua ja toteutusta, joten kokemus näistä on toivottavaa. Saat äänesi kuuluviin konseptoinnissa, käyttöliittymäsuunnittelussa sekä verkkosivun ulkoasun suunnittelussa yhdessä tiimisi kanssa. Pääset mukaan myös yritysidentiteettien luomiseen ja kehittämiseen näin halutessasi.

Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti myös oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Olet kiinnostunut designista sekä suunnittelun osa-alueista. Olet vastuullinen tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhdistää oman osaamisesi kiinnostaviin asiakasprojekteihin. Lisäksi tarjoamme sinulle tukea ja vapautta kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi haluamaasi suuntaan.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Osaamista nykypäivän suunnittelumenetelmistä, työtavoista ja käytettävistä suunnittelutyökaluista (erityisesti Sketch, Photoshop, Illustrator ja InDesign)
  • Erinomaisia tiimityötaitoja
  • Halua kehittää omaa osaamista

Tarjoamme

  • Kiinnostavia asiakasprojekteja
  • Vapaaseen työskentelyyn kannustavat työskentelytilat Jyväskylän keskustassa
  • Kunnioittavan ja innostavan työyhteisön
  • Toivomasi työvälineet työsi toteuttamiseen
  • Mahdollisuuden hankkia lisää osaamista valitsemistasi aihepiireistä

Hakuaika päättyy 28.2.2019, mutta haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tutustumme mielellämme myös työnäytteisiisi.

Lisätietoja ja hakemukset: toimitusjohtaja Arto Saksola, 044 535 7215, arto.saksola@trimedia.fi